Tarieven

Wanneer u prijzen van verschillende dierenartsen gaat vergelijken, let u er dan op dat u geen appels met peren gaat vergelijken. Kijk altijd goed en vraag altijd wat u voor een genoemde prijs allemaal krijgt. Soms lijkt de ene dierenarts een stuk goedkoper dan een andere, maar vaak komt dit omdat de genoemde bedragen geen all-in bedragen zijn. Hierdoor kunt u bedrogen uitkomen. Daarnaast zijn tarieven ook afhankelijk van de kwaliteit van zorg die een dierenarts levert. Wij kiezen er voor om nieuwere, betere en veiligere apparatuur, narcose, medicatie en operatietechnieken te gebruiken. Hier zijn vanzelfsprekend hogere kosten aan verbonden dan bij een dierenarts die met ouderwetse (en dus goedkopere) apparatuur, narcose en medicatie werkt.

U dient zichzelf dus af te vragen: wil ik de beste kwaliteit zorg voor mijn dier óf wil ik zo goedkoop mogelijk uit zijn?

Bekijk hier onze tarieven

Voor tarieven van andere operaties, röntgenfoto’s, gebitsbehandelingen en andere behandelingen kunt u telefonisch contact met ons opnemen op telefoonnummer 0251-201551, zodat wij een gerichte prijs en informatie kunnen geven.