Spoed buiten de openingstijden

Om ook buiten onze openingstijden garant te kunnen staan voor top kwaliteit diergeneeskunde zijn wij een samenwerkingsverband aangegaan met Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam.

Voordelen:
– Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam is geopend tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen. De dierenartsen die er werken zijn zeer ervaren in het verlenen van spoedeisende hulp. Ze hebben beschikking over vele faciliteiten, zoals bloed- en urineanalyse- en röntgenapparatuur die direct ingezet kunnen worden wanneer uw huisdier een (ernstig) probleem heeft. Indien nodig kunnen ook operaties plaatsvinden.
– Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam heeft altijd een dierenarts en een paraveterinair aan het werk. U hoeft zich dus nooit bezwaard te voelen dat u misschien iemand wakker moet bellen. Zij staan altijd voor u klaar!
– Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam heeft diverse opname-afdelingen waar dieren verzorgd en verpleegd worden. Er is een couveuse (zuurstoftherapie) aanwezig waar benauwde dieren in opgenomen kunnen worden.
– Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam onderhoudt zeer nauwe banden met de diverse diergeneeskundige specialisten. Deze specialisten zijn van belang wanneer een patiënt een specialistisch probleem blijkt te hebben.
– U rijdt voor spoedgevallen altijd naar dezelfde praktijk, en hoeft niet elke keer te zoeken naar een dierenarts in omgeving.

Nadeel:
– U moet naar Zwanenburg rijden als u spoedeisende hulp nodig heeft.

Al deze punten hebben ons doen besluiten om de spoedhulp buiten onze openingsuren over te dragen aan Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam. Het betekent een grote sprong voorwaarts in de continue 24-uurs top kwalitatieve diergeneeskundige hulp. Op deze manier kunt u ook buiten onze openingsuren rekenen op hoogstaande spoedeisende hulp voor uw huisdier zoals u bij ons gewend bent.
Uiteraard zal Evidensia Dierenziekenhuis Amsterdam ons op de hoogte stellen wanneer uw dier hen bezocht heeft, zodat wij ook de meest recente medische gegevens hebben.